Navigation og DAB+ på husets regning

Uagtet hvilken Passat eller Passat Variant du vælger så får du Navigation og DAB+ uden at skulle betale ekstra. (Passat Premium har DAB+ som standard)  

Navigationssystemet Discover Media er udstyret med en touchscreen i farver. Og derudover får du: otte højttalere, FM-radio, der også kan afspille musik i .mp3-, .aac- og .wma-format, , AUX-IN- og USB-indgange og mobiltelefonopkobling via Bluetooth.
DK Navigationspakken har en værdi af kr. 10.795,-

DAB+ gør dit infotainmentsystem i stand til mere, end blot at modtage audiosignaler. Du kan nemlig også se blandt andet trafik- og vejrmeldinger.
DAB+ har en værdi af kr. 4.295,-  

Passat Premium
Passat har siden introduktionen været en af de mest populære biler i sin klasse. Passat bryder grænserne mellem den traditionelle firmabil og luksusbil med sit stilrene  design, sit eksklusive og rummelige interiør, en bred vifte af innovative udstyrsdetaljer, raffinerede drivlinjer og suveræne komfort. Passat favner bredt med et modelprogram, der rækker fra den brændstoføkonomiske 150 hk 1,4 TSI-motor med automatisk cylinderfrakobling over GTE opladningshybriden med benzinmotor og elmotor til den 240 hk stærke 2,0 TDI-biturbodieselmotor med 4MOTION-firehjulstræk.

Mere sikkerhed. Mere komfort. Mere Passat.
Udstyret i en Premium-version gør livet ombord  endnu mere komfortabelt og sikkert. Passat Premium fås Limousine og Variant og i udstyrsversionerne Comfortline og Highline og byder på udstyr som DSG-gearkasse, digitale instrumenter, App-Connect, Bakkamera, DAB+, Adaptiv fartpilot og mørktonede ruder bagi. I Highline-versionen er der ydermere el-klapbare sidespejle og førersæde med massage. Wellness og sikkerhed er i højsædet i Passat Premium. 

Selvom Passat Premium har DAB+ som standard, så får du også stadig DK Navigationspakken med uden at skulle betale ekstra.

Passat Premium på Privatleasing.
Passat og Passat Variant tilbydes som forskellige udstyrsvarianter, herunder Trendline, Comfortline Premium, Highline Premium og Bluemotion. Passat Premium tilbydes f.eks. med 1,4 TSI (150 hk), 1,8 TSI (180 hk) eller 2,0 TDI (150 eller 190 hk)

Se vores andre familiebiler


Se alle priser og udstyrsvarianter


Passat

Passat Variant