Passat

Mere selvkørende. Mere digital og hele tiden online. Og som enten benzin, diesel eller plug-in hybrid.

Den nyeste Passat er den 8. generation af sin slags og byder på nogle af Volkswagens nyeste innovationer. Med den nye Passat kommer en række IQ.DRIVE assistentsystemer, så den nye Passat bliver endnu mere selvkørende end sin forgænger.
Passat fås med forskellige drivlinjer. Den nye Passat fås også som plug-in hybrid, som kombinerer TSI-benzinmotoren med en el-motor, som giver dig op til 55 km på el.

7f1a4ff6-fb6f-41ea-b5a5-868830a03f92_637021647465228894.jpg

Passat GTE - længere rækkevidde på strøm

Den nye Passat kommer også som plug-in hybrid’en GTE, som har fået en forlænget rækkevidde på strøm på 55 km og med mulighed for at styre strømforbruget på køreturen via et hybrid-kørselsprogram i bilens infotainmentsystem. På den måde kan du vælge, hvor mange procent strøm batteriet skal have, hvis du ønsker, at bilen skal køre på strøm i slutningen af turen. Har batteriet fx 40% strøm tilbage, kan du også bede systemet bevare denne status til slutningen af turen, og du har tillige mulighed for at bede den om at øge det til fx 60% strøm, hvorved hybrid-drivlinjen vil bruge TSI-motoren og bremserne til at regenerere strøm, indtil batteriet har nået 60% kapacitet. 

Læs mere om Passat GTE / Læs mere om Passat Variant GTE

Med Travel Assist bliver den nye Passat delvist automatiseret

Passat vil være den første Volkswagen, der er i stand til delvis automatiseret kørsel ved næsten alle hastigheder fra 0 til 210 km/t. Sammen med de øvrige assistentsystemer repræsenterer Passat den mest avancerede version af IQ.DRIVE, der endnu er set. Travel Assist kombinerer flere assistentsystemer, hvor den adaptive fartpilot styrer kørslen i forhold til trafikken foran bilen, mens Lane Assist holder bilen i banen. Travel Assist aktiveres ganske enkelt ved et tryk på en knap på Multifunktionsrattet. Så er bilen delvist selvkørende, men system overvåger samtidig føreren af bilen og registrerer, hvis vedkommende ikke har hænderne på rattet. Går der mere end 10 sekunder uden hænderne på rattet, advares føreren via instrumentbordets display og bedes placere hænderne på rattet igen. Det er blevet lettere i den nye Passat, da rattet er udstyret med capacitive sensorer, så du blot skal røre rattet, for at Travel Assist anerkender, at du har kontrol med bilen. Hvis føreren ikke reagerer på advarslerne, aktiveres Emergency Assist, og Passat bringes automatisk til et stop med nødblink tændt.

Passat. Permanent online
Tredje generation af infotainmentsystemet (MIB3) introduceres sammen med den nye Passat. App-Connect, der via Apple CarplayTM spejler udvalgte apps fra din smartphone op på bilens touchskærm, fungerer i den nye Passat trådløst (ekstraudstyr), så du ikke længere skal have besværet med et kabel. Den nye Passat er også permanent online, da det nye infotainment-system er udstyret med en integreret online tilslutningsenhed (OCU) komplet med SIM-kort som standard. Ud over forbedrede navigationsrelaterede tjenester med information i realtime giver infotainmentsystemet adgang til nye teknologier og tilbud som musikstreamingstjenester, internetradio, brug af opdaterbar web-app-teknologi, naturlig stemmestyring med onlineindhold, brug af online-tjenester fra Volkswagen We, og adgang til køretøjsindstillinger lagret i skyen. Smartphones (kompatible Samsung modeller) bliver også en mobilnøgle, der kan benyttes til at åbne og starte Passat.

Læs mere om PassatLæs mere om Passat Variant

 

Ny modelstruktur
Volkswagen har ændret opbygningen af modelprogrammet, og Passat vil fremover fås i følgende udstyrsniveauer, Passat. Business og topmodellen Elegance. Både Business og Elegance kan fås med den sportslige R-Line styling. Passat vil naturligvis også tilbydes som GTE opladningshybriden. 

 

7f1a4ff6-fb6f-41ea-b5a5-868830a03f92_637021648030771402.jpg