Volkswagen skyder 2021 i gang med blændende tilbud

Volkswagen kører ind i 2021 med fuld fart og masser af strøm på batterierne. Nye bilafgifter og spændende nyheder som Golf eHybrid, den store Golf Variant og T-Cross Team er blot nogle af de mange trækplastre, som Volkswagen har at byde på i januar måned.

Er dit nytårsforsæt at blive bedre kørende i 2021, kan det anbefales at se nærmere på Volkswagens mange nyheder og skarpe tilbud i januar måned. Om det skal være en stor eller mindre bil, eller om den skal køre på benzin eller strøm eller begge dele, har Volkswagen et godt bud på en model, der opfylder mange behov og ønsker.

Volkswagen har sat strøm til den grønne omstilling og tilbyder et bredt udvalg af modeller, der kommer med elektrificerede drivlinjer. Golf GTE var banebrydende, da den ved introduktionen i 2014 var den første bil i klassen, der kunne fås med en plug-in-hybrid-drivlinje. Til den nye Golf 8 har Volkswagen optimeret drivlinjen og øget batteriets kapacitet med 50 %, således at den nye 204 hk stærke Golf eHybrid har en elektrisk rækkevidde på op til 71 km. Golf eHybrid er baseret på udstyrsniveauet Style og koster fra 319.995 kr., men plug-in-hybrid-drivlinjen tilbydes også i en mere kraftfuld version med 245 hk i den sportslige Golf GTE fra 344.995 kr., der kombinerer en dynamisk og inspirerende køreoplevelse med muligheden for at kunne køre op til 64 km på strøm.

Danmarkspremiere på den største Golf nogensinde

En ny Golf er en stor nyhed. En ny Golf Variant er – i bogstaveligste forstand – en endnu større nyhed. Golf er den gennemtænkte bil med de mange kvaliteter og nu kan disse kombineres med ekstraordinær meget plads til både familie, hund og habengut i den nye Golf Variant. Volkswagen har løftet Golf Variant til et nyt niveau, når det drejer sig om rummelighed. I udviklingen af Variant-versionen af Golf 8 er Volkswagen gået et skridt længere og har ikke kun nøjedes med at designe en anden bagsektion med et større bagagerum, der nu rummer hele 611 liter. Den nye Golf Variant har også fået 67 mm længere akselafstand end en 5-dørs Golf hatchback med det resultat, at benpladsen ved bagsædet næsten matcher biler i klassen over Golf.

Den nye Golf Variant leverer på alle parametre mere Golf end nogensinde. Alligevel er prisen den samme, som man betaler for den mere kompakte 5-dørs Golf hatchback. Golf Variant tilbydes i seks motorvarianter med priser fra 249.996 kr. for en version med 110 hk 1,0 TSI-motor og 6-trins manuel gearkasse. Det er også værd at fremhæve den raffinerede 130 hk 1,5 eTSI-motor med 48V-Mild-hybrid-system og 7-trins DSG-gear, der i Life-versionen koster fra 309.996 kr.

T-Cross – mere udstyr uden merpris

Den populære T-Cross byder på masser af SUV-appeal i et praktisk kompakt format kombineret med et smart, rummeligt og fleksibelt indrettet interiør. De praktiske egenskaber gør T-Cross særdeles alsidig og sætter ingen begrænsninger i forhold til hverdagens kørselsbehov, hvor den gode kørekomfort og de stærke, brændstoføkonomiske TSI-motorer fuldender billedet.

Men T-Cross har meget mere at byde på i Team-versionen, der byder på masser af ekstra komfortudstyr til en værdi af 12.100 kr. på en T-Cross Life Team og 10.900 kr. på en T-Cross Style Team.

I disse kampagnemodeller får man udstyr som Climatronic-klimaanlæg, bakkamera, regnsensor, automatisk nedblændeligt bakspejl, App-Connect (T-Cross Life) og køreprofilindstillinger (T-Cross Style). Alt sammen noget, der livet ombord på T-Cross endnu mere komfortabelt, og det omfattende ekstra udstyr kommer uden merpris, så en T-Cross Life Team med 95 hk står til en skarp pris 239.996 kr. og en T-Cross Style Team med 110 hk lander på 272.996 kr. T-Cross Team-modellerne kan leveres inden for kort tid.

De nye bilafgifter har til hensigt at sætte mere fart på den grønne omstilling, hvilket har gjort modeller med plug-in-hybrid-drivlinje endnu mere attraktive prismæssigt. Det gælder eksempelvis for biler som Passat GTE, der er den mest solgte af slagsen i firmabilsklassen. En 218 hk 1,4 TSI-plug-in-hybrid-drivlinje med DSG-gear leverer masser af køreglæde og op til 63 kilometers kørsel på strøm. Passat GTE koster fra 389.994 kr. som sedan og fra 399.994 kr. som Variant.

I september måned introducerede Volkswagen den 100 % elektriske ID.3, der i november-måned blev kåret til Årets Bil i Danmark 2021 af de danske motorjournalister. ID.3 er kommet stærkt fra start på det danske marked med over 1.300 solgte på kun lidt over 3 måneder. Nu har vi gjort ID.3 endnu skarpere på prisen, således at den med et 58 kWh-batteri og en rækkevidde på 420 km nu tilbydes til priser fra 309.995 kr.

Alle Volkswagen-forhandlere følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger og de regionale retningslinjer i forbindelse med COVID-19. Derfor vil det ikke være muligt for kunder at besøge en Volkswagen-forhandler i perioden den 25. december til og med den 3. januar. Kunder opfordres til at tage kontakt til vores forhandlere enten digitalt eller telefonisk.

Start året på www.volkswagen.dk


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk